Borang Tempahan

1. Tempahan mesti dibuat sekurang-kurangnya 7 hari sebelum. Tempahan pada saaat akhir akan dikenakan caj tambahan, jadi mohon kerjasama elakkan.  Untuk tempahan yang besar, notis SEBULAN diperlukan.

2. Untuk membuat tempahan, sila isi maklumat yang diperlukan seperti di bawah ke email batriesyiahomemade@gmail.com :- (Sila elakkan membuat tempahan melalui ym chat atau sms).  Tempahan boleh dibuat melalui applikasi Whatsapp ke 0194242226.  Sila kenalkan diri jika menggunakan applikasi tersebut.


3. Batriesyia-HomeMade akan membuat pengesahan tarikh dan kos. Jika setuju, berikan jawapan anda.

4. Bila telah disahkan, sila buat pembayaran dan copy paste maklumat pembayaran bersama dengan detail email anda yang terdahulu.  JANGAN HANTAR MAKLUMAT PEMBAYARAN MENGGUNAKAN EMAIL BARU.

5. Snap gambar atau print screen bukti pembayaran via Whatsapp atau email ke batriesyiahomemade@gmail.com bersama dengan nama anda.  Kami akan menyemak bukti pembayaran dalam masa 24 jam sebelum mengesahkan tempahan anda jika menggunakan transaksi melalui bank yang sama atau waktu bertenang sehingga 3 hari bagi transaksi melalui bank yang berbeza.  


BORANG TEMPAHAN
Sila copy paste maklumat di bawah untuk tempahan bagi urusan email anda:-


Nama:
Alamat Anda:
No Telefon:
Nama Penerima:
Alamat & No Telefon Penerima :
Tarikh Pick Up/Delivery :
Pilihan Pembayaran : Maybank/CIMB
Maklumat Tempahan :
Contoh Gambar : (Sila sertakan jika ada dalam format jpeg @ png)